Kersen-chocolade cakemix

3,75

Beschrijving

Benodigdheden:

  • 400 gram mix voor kersen-chocoladecake
  • 200 gram zachte boter
  • 3 eieren
  • 3 eetlepels water

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng de eieren, het water en de zachte boter. Voeg de cakemix toe en maak in 3 minuten een glad beslag. Doe het beslag in een met boter ingevet cakeblik en bak de cake gedurende circa 60-70 minuten op 160 graden (hete lucht 20 graden lager).

 

Ingrediënten:

Tarwebloem, suiker, rijsmiddel (E450a, E500), gedr.glucosestroop, emulgator (E471, E472b), melkeiwit, magere cacaopoeder, cacaoboter (melk), verdikkingsmiddel (E415), emulgator (E322), dextrose, aroma, sojabloem

Extra informatie

Gewicht 0.410 kg
Het product is aan uw winkelmand toegevoegd: