Molen Nooit Volmaakt
Molen Nooit Volmaakt-c
Molen Nooit Volmaakt-a
Molen Nooit Volmaakt-d

Molen Nooit volmaakt

“Bestaat al meer dan 300 jaar”

Over Molen Nooit Volmaakt

Deze korenmolen werd in 1718 gebouwd op de plaats waar het jaar tevoren een molen door storm verwoest was. Later werd de molen verhoogd en van een stelling voorzien. De molen is maalvaardig. Deze molen is in 1996/1997 gerestaureerd en in augustus 1997 geopend door prins Claus. De molen is sindsdien veel in bedrijf voor het malen van granen. Deze worden weer verwerkt door bakkers.

Molenaars zijn Theo de Rooij & Cees de Jong

Groepsbezichtiging Molen Nooit Volmaakt
Molen Nooit Volmaakt

Activiteiten Molen Nooit Volmaakt

Sinds twee jaar hebben we in Molen Nooit Volmaakt in Gorinchem weer een uitgebreide molenwinkel geopend. Tien jaar geleden was er eveneens lange tijd een molenwinkel gevestigd en werden er vele kilo’s meel gemalen. In actieve samenwerking met molenaar Theo de Rooij, hebben we de molen letterlijk weer nieuw leven ingeblazen en weten iedere woensdagmiddag en zaterdag vele vaste klanten de weg naar de molen te vinden. Tijdens onze openingstijden is de molen ook vrij toegankelijk. Ons team beantwoordt graag uw vragen over het zelf bakken van een lekker brood of advies over ons ruime assortiment meelproducten.

Meer over Molen Nooit Volmaakt

Technische informatie

De technische details zijn net als de geschiedenis van de Molen ook heel interessant. Op de website van de Nederlandse molendatabase vind u uitgebreide informatie over Molen Nooit Volmaakt.

Schitterende locatie

Molen Nooit Volmaakt is gesitueerd in een idyllische omgeving die zeer geschikt is om b.v. te bezoeken tijdens een wandeltocht of fietstour. Let daarbij goed op de openingstijden of neem voor informatie contact op.

Bezichtigingen

U bent van harte welkom om Molen Nooit Volmaakt individueel of met een groep te bezoeken. Voor bijzondere wensen, klassenuitjes en overige groepsbezichtigingen, kunt u het beste eerst contact met ons opnemen.

De Molenwinkel

Onze knusse molenwinkel heeft een gevarieerd assortiment aan meel, cake, koek, brood en diverse heerlijke, biologische streekproducten. Kom een keer langs of bestel via onze webshop. Afhalen in de winkel is ook mogelijk.