NL- doet Molen De Vrijheid op 11 maart 2023

Op zaterdag 11 maart gaan we samen aan de slag om het terrein rond molen De Vrijheid klaar te maken voor het aankomende seizoen. We zoeken hiervoor enthousiaste vrijwilligers, die ons deze dag willen komen helpen. Groene vingers zijn fijn, maar zeker niet noodzakelijk. Opgeven kan via ons mobiele nummer of ons e-mailadres. Wij zorgen voor de inwendige mens en de gezelligheid.

Oudejaarsdag Molen Nooit Volmaakt

We gaan het jaar feestelijk uit met een super leuke actie! Deze dag staat onze molenwinkel in het teken van alle lekkere producten voor een smakelijke jaarwisseling. Zo hebben we deze dag, van onze warme bakker, oliebollen, appelbeignets en het beroemde molenbrood. Om het nog makkelijker te maken, hierbij alvast een handig bestelformulier Onze openingstijden deze dag, zijn tussen 10 uur en 17 uur.

Feestelijk cadeautje voor je bruiloft?

Bij Bloesem Molens houden we van maatwerk en draaien we onze hand niet om voor specifieke wensen van klanten. Zo kunnen we op maat een feestelijk cadeautje voor u samenstellen. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, feest of als origineel bedankje voor uw medewerkers of relaties. Ook grote aantallen is daarbij geen enkel probleem. Vraag daarvoor vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij drinken graag een kopje koffie en nemen alles met u door.

Open Monumentendagen op 10 en 11 september 2022

Open Monumentendagen Tijdens het weekend van 10 en 11 september doen wij mee aan de landelijk editie van de Open Monumentendagen. Wij laten jong en oud graag onze stoere werktuigen van dichtbij zien. De molens in Beesd en Buren zijn open op zaterdag tussen 10 uur en 17 uur en zondag tussen 13 uur en 17 uur. In de molenwinkels verrassen wij u dit weekend met diverse smakelijke aanbiedingen. Door restauratiewerkzaamheden zal bij molen Nooit Volmaakt uitsluitend de molenwinkel op zaterdag g...

De molenwinkel in Gorinchem bestaat vandaag 3 jaar!

Precies drie jaar geleden op 21 oktober 2017 was de feestelijke opening van de molenwinkel in molen Nooit Volmaakt. Het is een groot feest om samen met Theo de Rooij en ons hele team iedere woensdag en zaterdag alle klanten te mogen ontvangen en steeds weer nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. Op naar de komende jaren!  

Molen De Vrijheid partner van Betuws Best

Betuws Best is een streekmerk dat garandeert dat een product echt uit de Betuwe komt. Dat betekent dat het in de Betuwe is geteeld, gekweekt of geproduceerd is. Wij hebben als missie om deze prachtige monumenten op een werkende wijze in stand te houden. In al onze molens, vind je molenwinkels. In deze winkels bieden we een ruim assortiment aan voor iedere thuisbakker, maar we vinden het ook een grote uitdaging om iedereen met een groot assortiment (verse) streekproducten kennis te laten ma...

Een origineel huwelijksbedankje voor de gasten!

Om de bruiloftsgasten te bedanken voor hun komst gaven Esmee en Sjoerd een heel erg leuk huwelijksbedankje: 500 gram pannenkoekenmeel! Natuurlijk is dit met al onze producten mogelijk, neem vrijblijvend contact op als u ook op zoek bent naar zo’n origineel cadeau.

Molen de Vrijheid 2e plaats Molenprijs!

We zijn heel erg blij met een prachtig bedrag van ruim €9000 voor onze mooie molen!!!We willen iedereen enorm bedanken voor de overweldigende steun en we gaan vol goede moed door met onze plannen. Uiteraard feliciteren we onze collega's in Puttershoek met de winst!

Molen Nooit Volmaakt toegelaten tot Gilde!

Molenaar en Molen Nooit Volmaakt toegelaten tot Gilde Ambachtelijke Korenmolenaars Theo de Rooij kan zijn geluk niet op. Spannend was het ook, want je wordt niet zomaar toegelaten tot het Gilde. Een ballotage commissie van het Ambachtelijk Korenmolenaarsgilde komen de kennis van de molenaar checken, maar kijken ook naar hygiëne in de molen, etiketten in de molenwinkel en tenslotte of er volgens de hygiënecode gewerkt wordt. Alles werd zeer goed bevonden en Theo mag nu het keurmerk voere...

Na 10 jaar weer meelverkoop in molen Nooit Volmaakt

Theo De Rooij is druk bezig om het binnenste van de molen er klaar voor te maken; er komt weer een molenwinkel! Theo, sinds zijn elfde verbonden aan deze molen op de stadswal van Gorinchem, kan zijn geluk niet op. “Na de restauratie van 1997 was Karel Streumer de molenaar en begonnen met de verkoop van meel. Dat nam een enorme vlucht omdat veel mensen zelf brood gingen bakken. Het werd zelfs zo druk dat we na tien jaar moesten stoppen omdat het niet meer te combineren was met ons andere werk....